mina reportage

Härligt hemma nr 40 oktober 2014

Den snygga lampan kommer från gloddesign, och heter Kluster.
Stolarna kommer från Furniturebox
De snygga svartvita kuddarna kommer från Spira

Skåpet är platsbyggt av råspont och som dörrar har vi använt gamla fönster. 
Min pappa har byggt skåpet.

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I Härligt hemma som kom ut i går har jag och Jonas med ett reportage från mitt kontor. 
Mitt kontor ligger i vår lada, här trivs jag toppen bra. Bra arbetsmiljö och plats för allt stylingmaterial. Dessutom så har jag så fina gamla fönster och så fin utsikt genom fönstret,
då skogen ligger alldeles intill.
Ha det så gott/Anna

3 Comments

  • Ryan King

    bra dag,
    Jag är en registrerad privat pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig ränta så låga som 3% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet period till någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 1.000 dollar till 500 miljoner dollar. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserad person bör kontakta oss via e-post: (ryankingfinancialservices@gmail.com)

    Lån erbjudande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »