wic

Tacksamhet

Jag känner mig så oerhört tacksam.

Som 42 åring finns det lite mer utrymme för mig och vad jag längtar efter. Allt har sin tid som man brukar säga och visst är det så. Jag blev mamma det året när jag skulle fylla 20 år och när jag var 27 år så var jag fyra barns mamma, ett val jag aldrig ångrat. Tvärtom, mina barn har berikat mig och resan som deras mamma har gjort mig till en bättre person.
Jag hann knappt in i arbetslivet innanjag bildade familj,jag strävade inte direkt efter att göra karriär utan såg min familj som det absolut viktigaste och värdefullaste jag kunde få. Tror egentligen aldrig att jag har haft några jättestora ambitioner att bli chef eller gå på högskolan och få en fin titel, utan jag har bara gjort mitt bästa och tagit vara på möjligheterna som jag fått.
Jag började arbeta som undersköterska direkt efter gymnasiet och blev kvar i 15 år. Jag har alltid älskat människor och jag har alltid tyckt att gamla människor är intressanta då de har så mycket att berätta och så stor livserfarenhet. Jag arbetade deltid i flera år och jobbade mest kvällar och helger och någon enstaka dag i veckan, som utökades till två heldagar i veckan när min man var hemma två dar i veckan med minstingen som föddes 03.
Genom att jag valde att jobba timmar och sedan fick en deltidstjänst så blev det inte direkt några pengar över till kläder för mig och min man, och jag minns att jag brukade önska mig pengar i födelsedagspresent och julklapp som jag köpte kläder för. Jag var nöjd med det, då jag valt min livsstil. Visst fanns det dagar då jag såg vad andra hade men fick då resonera med mig själv om vad jag hade valt och vad jag fått och vad jag skulle mista om jag ändrade mitt liv för att få mer pengar osv. Och jag kom alltid tillbaka till att jag valt det bästa för vårt liv.
Sedan nio år tillbaka arbetar jag heltid som inredningsstylist & skribent i mitt egna företag och i dag har vi helt klart mer pengar än vad vi hade när barnen var små, vilket resulterat i att jag i dag har en hel WIC att fylla upp kläder, detta är något jag är oerhört tacksam för. Jag är tacksam för att jag började mitt vuxna liv med lite pengar så jag kunde lära mig värdet av pengar och känna glädje över att ha råd att köpa saker som man längtat efter. Jag väljer än i dag inga dyrgripar utan vill hellre ha många plagg att välja på, då det lyx för en tjej som knappt har haft något att välja på i garderoben.
Så jag är oerhört tacksam för att Elfa Lumi AB vill samarbeta med mig och har gett mig möjligheten att få en alldeles fantastiskt lyxig WIC som är bara för mig.
Ps. man blir inte direkt höginkomsttagare genom att jobba  med att göra reportage. Då vi aldrig får löneförhöjning utan bara indragningar och behöver jobba hårdare och hårdare. Men jag gillar att jobba och sporras av utmaningar.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »