nyår

Country Living- Bohemisk Vintage…..

Det fantastiska hornet har jag köpt av min goa Vän Sandra från hennes butik. My Vintage garage.
Ni får hålla utkik på Sandras otroligt fina blogg efter en ”hint”om när hennes rustika kreativa rum ska visas i tidning. Det är så snyggt!! Sandra har en enorm förmåga att hitta fantastisk rustika och unika saker!!

Country Living-Bohemisk Vintage. Det är verkligen min stil. Jag älskar det rustika, nötta, och karakteriserande föremål som skapar en skön balans och vindgar ens vyer. Får mig att drömma, vilja utveckla…Ja det rustika ger mig en sån skön feeling-jag är hemma!
I morgon ska jag och Jonas i väg till en samlare. Hans hem går inta av för hackor. Det är verkligen ”djuriskt” om man säger så..Lite så som Chefredaktören Marit Danielsson i Allt i hemmet beskriver butiken hon besökte i New York!

I det senaste nr av Allt i hemmet får man en fantastisk inspirations kick. Så snyggt. Jag älskar verkligen denna country living stil som både Allt i hemmet och Bolig Dröm bjuder på!

Bolig dröm Kan köpas genom Bladkiosken. Jag mejlade dem och skaffade mig en prenumeration. En snygg tidning med riktigt fin layout. Billig är den med!

Ps: Här kan ni se vem som vann en emaljskylt!

Kram Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »