mina reportage

Plaza Februari 2012

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
Förra året var Jonas och jag hos goa Mia och gjorde ett reportage om hennes trevliga hem! I senaste nr av Plaza som landade sprillans färsk i min brevlåda i dag,kan du läsa mer om Mia och hennes hem. Kika gärna in på Mias blogg I mitt vita hus!

Ps! Har du ett tjusigt, cool, personligt hem i Stocholmstrakten. Då kanske du har det vi söker.
Fotograf Jonas och jag ska till Stockholm i sommar och letar efter flera fina hem att besöka.
Allt från orangeri, till cool våning eller snyggt hus är intressant, där det peronliga är den röda tråden!Mejla mig översiktsbilder på anna.bjorkliden@gmail.com

Ha det så gott/Anna

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »