Eldstad
resor,  samarbete

Sommar mitt i november i Sverige

Inlägg i samarbete med Strandbaden

strandbaden champagne

I går lämnade vi novembermörkret bakom oss och på 45 minuter var det som om vi hade förflyttat oss utomlands. Vi möttes av sol som värmde på kinderna, vågornas sorl och det kändes som sommar i luften.

Tänk att Strandbaden som bjuder på sommarkänsla inomhus även gjorde det utomhus, vilken lycka att få tillbringa ett dygn under de förutsättningarna. Mitt uppdrag var att fota bilder för sociala medier, något som jag älskar då det är fantastisk kul att producera bilder som inger en känsla. Med på jobbet var min dotter Johanna som har fått agera modell, allt blir vackert med henne.

Har ni aldrig varit på Strandbaden så kan jag varmt rekommendera er att åka dit. Efter ett dygn där har axlarna sänkts och man känner sig varm i både själ och kropp. Vi har fått ett dygn av sommar mitt i mörkaste november, det är något att vara lycklig över. Allt är så otroligt bra på Strandbaden, det bästa spahotell jag någonsin upplevt i Sverige och jag har varit på ett par stycken. Maten är otroligt god med, vad sägs om en salted caramel brúle till dessert. Den bästa efterrätt jag någonsin ätit måste jag säga, så otroligt god.

Vill du också besöka Strandbaden, klicka in er till dem, de har superfina erbjudande just nu.

Här kan du se bilder i från förra gången jag var på strandbaden

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »