samarbete

Hello från Hotel Bellora

 Samarbete med Hotell Bellora

Bellora är ett snyggt CityHotell i Italiensk anda beläget mitt på KungsportsAvenyn. Personalen är riktigt trevliga och oerhört serviceminded och jag gillar verkligen deras kläder.

Visst är det snyggt, så här sommartid är det riktigt mysigt att sitta på deras terrass ut mot Kungsportsavenyn.

Maten på Bellora är genuin och äkta och får dina smaklökar att galoppera.

Vad sägs om Carne Cruda  – Belloras Råbiff som görs med hackat kött,ramslöksmajonäs, pepparrot, lök, krasse och pecorino.

För en Råbiffsfantast som mig så gick denna här godingen verkligen i hamn. Måste säga att den var helt perfekt, texturen på köttet var så god. Den enda jag kunde sakna var möjligtvis lite crunch i form av ett uns rostad lök. Men som sagt, Råbifffen var helt fantastisk även om den rostade löken uteblev.

Paulina och jag kom på att vi kunde dela på huvudrätten och den såg så god ut att jag inte ens hann få upp kameran innan vi delat upp och börjat äta.

Vi beställde Carne alla Grigrila- grillad ryggbiff med parmseanpotatispuré,stekta sommarprimörer och Belloras Gremolata -vitlök,persilja,svarta oliver,kapris och olivolja,

Här fick min Nikon D750 vila lite och min Iphonex fick jobba…

Vi tillbringade en bra stund uppe på Belloras takterass Cielo, där njöt vi av utsikten över Göteborg, smuttade på vin och njöt av sommarvärmen.

 
Belloras takterass Cielo bjuder på sjukt skönt häng där man lätt knyter nya bekantskaper.

Vårt rum var oerhört snyggt. Gillade verkligen den coola boutiquekänslan, och vi hade grym utsikt över kungsportsavenyn.

Innan vi gick vidare på stan så gick vi upp på takterrassen för att se solen gå ner, och det var magiskt kan jag säga.

Fotat med Iphonex

Efter att ha sovit gott i den sköna hotellsängen så var det dags för att äta frukost.
Frukosten på Hotel Bellora levererar i Välrdsklass,så mycket gott. Ja, ni ser vad mycket smarrigt jag har lagt upp på min tallrik. Men det finns massa mer gott. Våfflor, nutella, goda bröd,bacon,frilatta, och frukt mm. Bellora har verkligen ett stort utbud och håller den Italienska tråden genom hela frukosten. Supergrym frukost helt enkelt.!
Fotat med Iphonex

Nu skall vi strax checka ut och göra stan innan vi beger oss hemåt. 
Ps. Ni som är med på bild och vill ha bilderna. Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com innan fredageftermiddag så mejlar jag över bilderna till er, det finns några 
olika varianter av alla bilder,
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »