träning/hälsa

Mål & resultat

Jag är en sjukt målinriktad människa som gillar att uppnå resultat,och det har jag verkligen gjort nu. Minus 6,7 kg på vågen sen 1 februari och minus 12,5 cm över höfterna .
Hur har jag gjort?
******************************************
*6 pass träning varje vecka,styrka och intervall .
* tar 5-7 pulshöjande promenader i veckan.
* lågfett & lågkolhydratskost där jag har ätit kcal anpassade efter min muskelmassa.
*äter glutenfritt
* ändrat kosten från Lchf till Lowcarb. Nu är kolhydraterna mitt bränsle men jag äter bara så mycket jag behöver,alltså väldigt strikt.
* som en extra kick för kroppen så körde jag #hypoxiträning på Hypoxi  i #gbg . Under 4 veckor där så minskade jag sammanlagt 25,4 cm runt kroppen.
Min resa är inte klar. Jag tänker mer muskler och mindre fett,det behöver inte gå fort men det är mitt mål. 
Jag har haft min vän,Pt och #wingman @paulina_sweden hela tiden vid min sida och är så sjukt tacksam för att hon alltid finns där för mig ❤️ ************************************************
Om jag gör undantag?
Yepp,valda sådana. Dricker öl,vin och äter pommes och dyl, vid väld valda tillfälle. Åt och drack det mesta i #kroatien och vägde 2 kg mer när jag kom hem. Några dagar senare var de kilona borta och jag hade tom gått ner i vikt ?. Så yes,jag tränar mycket och äter strikt som bas och så gör jag valda undantag då o då. Så jag känner mig sjukt nöjd och glad.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »