nyår

Det bästa man har ställer man på bordet..


I förra veckan hittade jag dessa grymt snygga läder stövlar på loppis i perfekt skick för endast femtio riksdaler! Vilken lycka !!

En sak har jag dock lärt mig, en ganska dyrköpt läxa måste jag säga.Ni vet, som man säger vill man vara fin får man lida pin!!Ja det gjorde jag verkligen.Mina fossingar led…när jag sprang mellan bilen och butikerna för att lämna igen de lånade sakerna.aj aj aj aj! Jag ville ta av mig och gå i socklästen…Hua!!

men i kväll är det fest hos en go kompis, tror min fötter ska klara ha på sig stövlarna den korta stunden det krävs för att åka bil… Jag känner mig så fin i dem..visst är det kul när man kan fynda!!!

Ha det så gott!!
kram Anna

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »