nyår

Köksreportage i Drömhem och Trädgård Nr 3 2011.

Reportage Hemma hos Christina och Pelle. Slottkök i enplansvillan!

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg.

En härlig vår dag förra året var Fotograf Jonas Lundberg och jag hemma hos goa Christina. Christina är en sprudlande glad person som har inrett familjens hem med stor känsla. Mina barn har alla haft henne som lärare och hon är en stor favorit i deras ögon!

Drömhem går snart att köpa i butiken. Jag är prenumerant så därför har tidningen dykt upp i min låda!

Ps. På sista sidan av Drömhem där man ser vad som kommer nästa månad. Ser man en bild från Fina Jolins badrum.Kika in på hennes blogg i väntan på badrumsreportaget från hennes hem.Det jobbet har även Jonas och jag gjort!!

Ha en härlig lördag!
Kram Anna

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »