nyår

Bokhylla..

Är så glad för bokhyllan i min trapp! Det absolut roligaste är ju att vi har tagit fram den gamla pärlsponten som satt i trapphallen. Ett jätte slitigt jobb, men så euforiskt roligt. Vilken lycka det var att se panelen när man bröt upp skivorna som satt på väggen. Före och efter bilder kommer nån dag!

När jag fotade hyllan höll jag på att få ett spel.Har verkligen insett min begränsning. Nu ska fotoredigerings kurs bokas och program inhandlas. Jag vet ju hur en snygg bild ska se ut, ganska så frustrerande när man inte äger kunskapen om att ljusa/mörka upp visa partier och lägga ihop bilder!

Hur som haver, så är jag så nöjd med min hylla. På bokhyllan står alla mina favoritböcker!Kika in till fabriken för att se andra bokhyllelösningar!

Just nu håller jag på att baka bröd, min goa vän  Johanna kommer på frukost!!

Ha en trevlig dag och glöm inte utlottningen kära läsare!

Kram Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »