nyår

Reportage i Expressen / Leva o bo 19/3 – 20/3 2011!

Styling / Text Anna Truelsen  Styling / Foto Carina Olander
Carina och jag har ett trevligt jobb ute i tidningarna nu. I helgen kan man se vårt reportaget Vårens första ute fika, i Expressens bilaga Leva o bo. ! och i den Norska tidningen BoligPluss !
Det vackra gräddlila porslinet komer från Butik Gräddelin i Trollhättan! och de fina lila vaserna kommer från butik Shop around the corner i Kinna!
I går tillbringades dagen i Göteborg med mina fotografer Carina och Jonas med go mat på La Pain Francais och en härlig promenad genom de gamla stadsdelarna!Sen bar det iväg för köp av en bra skärm till min dator. Skönt att handla när man har proffs med. Tack Jonas för hjälpen!Ska ni köpa fotoutrustning eller datatillbehör så kan jag varmt rekommendera  Scandinavian Photo
Ha en fin dag! Jag ska träffa mina goa vänner. Mia, Marie och Carina. Vi ska på olika loppisar och luncha hos Mia!

Ja, just det: Glöm inte utlottningen!

Kram Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »