nyår

Skåpet..

 Fina randiga skålar, har jag köpt från Tulipa Inredning bland blomster & Vintage
Närbilder på de så snygga skålarna kommer en annan dag!

Ahh, va glad jag är för skåpet. Det är ett sådant där skåp som jag skulle dreggla över om jag såg i en inredningstidning! Lyckan är stor att ha en morfar som kan förverkliga ens drömmar. För skåpet är just en sådan dröm.Inspirationen till skåpet har jag ju hittat i inredningstidningar jag läst!

Något mer, som är kul är att jag har haft Carina här: Vi har gjort två st orangeri jobb på en dag, så vi är rätt så sletna , men lyckliga i dag. Mellan frukost och lunch så gick vi igenom min nya kamera Nikon D 7000 och sedan så fick jag hjälp att förstå mitt bildredigeringsprogram.  Så nu kan jag trolla bort fula kontakter – hurra!!

Tack all ni för krya på dig hälsningar. Jag mår mycket bättre, magen är fortfarande lite svullen men infektionen börjar lägga sig och jag har fått remiss för att kolla upp Gallan med ultraljud!

Kram Anna

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »