nyår

Medelhavsmat det är min melodi…

Trevlig Midsommar på er alla!!

 Salladsbesticken är ett av mina fina Brocantefynd- Love love love!!

Medelhavsmat på fat, är min melodi! Jag och Sussi åt salllad minst en gång om dagen när vi var i Provence!

Jag har alltid älskat sallad. Men har nu uppdaterat mitt salladsregister. Med sparris, balsamicovinäger och stora skivor permesan- Mums!

I går bjöd jag hem min goa väninna Margurite och bjöd henne på en kväll i ”medelhavetstecken” Tyvärr så fick jag inte tag på något syd Franskt Rose vin. Det som känntecknar de syd Franska rose vinerna är att de är lite gråare i färgen inte så söta och det känns inte som man har ätit ett kilo godis när man vaknar dagen efter!!Vinet som vi fick hålla till godo med heter Réserve de Bonnet och är från Boreeaux. Ett bra substitut för vinerna från Provence.

Ha nu en riktigt trevlig midsommar. Jag ska dansa ett par varv runt midsommarstången som brukligt är, sen så ska det grillas hos mina föräldrar.
Ps. Inom ett par dar så ska jag visa er ett par fantastiska muggar, som har fått mitt hjärta att klappa lite extra. Och de är inte gamla- märkligt va!!

Kram kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »