nyår

Det är korset som gör det hela!!

Vilken atmosfär de gamla korsfönstren har gett vårt hus. De handblåsta rutorna, fångar naturen på ett vackert och böljande vis!

60-tals lådan börjar äntligen andas sekelskifte! På taket ovanför kommer det så småningom, inom ett par år att bli en takterrass med kryssräcke. 

De viktigaste möblerna är på plats i vardagsrummet så att vardagen kan funka. Den här renoveringen kommer nog inte gå så där super fort. Men det känns helt ok!Ett till fönster ha ju kommit till på ena långsidan och det är bara så vackert. Nu har jag utsikt mot vår vackra lada. En härlig vy!

Altandörren i vardagsrummet är ett minne blott. Nu sitter det ett korsfönster i linje med det andra fönstret på kortsidan!
Ps: Ser ni vårt hus har vart rosa! Från början var huset vitt. När de bytte ägare så har huset varit. Rosa, blått, gult , beige och nu ska det bli vitt igen! Den här sidan på huset fick bli vit förra året. Nu ska resten av huset bli vitt!

Här sitter fönstren i fin linje med!

Och fönstret i matrummet har fått ge vika för en fin altandörr gjord på snickeri med genombrutna spröjs!Även här är ”korsvyn ” så vacker!

Jag kommer att ha en auktion här på bloggen. Den startar i morgon. Det är min fina järnsäng som kommer att auktioneras bort till högstbjudande.Jag ska inte ha den i vardagsrummet mer. Ett bord ska in i stället! Auktionen startar 8:00 och pågår till fredag kl 8:00!

Ha det så gott! Kram Anna

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »