fönsterrenovering,  nyår

Fönterbyte i köket!

För mig är det så viktigt att fönstren på huset är anpassade efter huset och är välbalanserade på fasaden. I köket satt det tidigare ett lite mindre fönster en bit upp. Nu så har vi satt in ett gammalt korsfönster och köket har vaknat till liv!

Nu har fönstret kommit in i köket och hyllorna har blivit avtorkade och porslinet hart kommit på plats igen!

Gillar mixen av trä, vitt och cremefägat porslin!

( Ursäkta den dåliga bildkvaliten, men jag orkade inte ta fram stativet:))

Om ni undrar om färgen runt fönstren. Så är det inte en färg vi ska ha utan det är en grundolja som vi strukit på. Vi är Demi Dekkare och har målat med Jotuns Visir,med pigment i! Vi är super nöjda med Jotuns produkter och Demidekk Ultimate är en riktigt bra och dryg färg!

I dag firar mannen och jag 17 år som gifta. Det är grejer det.

Ha det så gott Kram Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »