nyår

Badrumsreportage i Boligpluss Aug 2011.

Styling/text Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I senaste nr av Boligpluss har fotograf Jonas Lundberg och jag med Åsa och Tibors urfina badrum…
I Boligpluss kan ni läsa om deras badrum..

Vill även passa på att lämna en liten efterlysning!!
 Just nu söker vi hem med modern stil, men gärna en personlig mix av gammalt och nytt. Kök och bad är något som alltid är aktuellt.
 Dessutom så söker vi färgglada hem. Som gärna får ha vitt som bas, fast där inredningen skapar karaktär och färgerna sticker ut.
Före och efter reportage. Ex ett kök eller badrum som är omgjort. En hall går bra med. I början av nästa vecka kommer Drömhems senaste nr ut i butik. Ni som prenumererar har redan fått tidningen.Ett före/efter reportage om min hall som Fotograf Carina Olander och jag har gjort är med där…Jag visar bilder så fort jag sett reportaget!!
Vita romantiska hem är jätte fint, men många tidningar har ett stort lager av just den sortens hem och behöver ha andra stilar att blanda upp tidnings nr med!!Hoppas ni förstår!!

Skicka ett mail med översiktbilder på anna.bjorkliden@gmail.com 

Kram Anna

2 Comments

 • StrandviksVillan

  Jag har redan sett reportaget!
  Verkligen jättesnygg hall med detaljer helt i min smak.
  Måste säga att du har verkligen ändrat inredningsstil sen du började blogga 😉 Men oavsett så är bilderna alltid lika vackra och inspirerande.

  kram, Ann-Christine

 • mysiga heestrand

  Hej Anna!
  Tack för att jag fick köpa din fina gamla järnsäng. Den kommer att bli så bra där jag skall ha den. Såg att sängen är med i "Jul i den Gamle Lade" Jeanne´ d Arc living nr 6 2009. Jag kommer i ihåg det reportaget för det var så fint.
  Kram Marita i Heestrand

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »