nyår

reportage i Drömhem Aug 2011.

 Anna älskar sin nya hall!

Av Lina Tenow Styling Anna Truelsen Foto Carina Olander
Äntligen kan jag visa er min hall. Min hall har ju varit lite av ett hemlighetsmakeri! Då jag inte kunde visa den här på bloggen förrens reportaget kom i tryck!
Hallen ja, den är allt lite stylad. Om man tar bort alla rosa och turkosadetaljer så ser ni hur min hall ser ut till vardags, när den inte fullföljer uppdraget som stylingsobjekt!!Fast den lovely rosa plyschkudden från H&m den ligger alltid på pallen. Den trivs bra där!!
Den svartvita mattan är så snygg och måste nog inhandlas..
Nu när det är fritt fram med bilder från hallen så kommer det nog dugga tätt med bilder där ifrån!!
Kram Anna

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »