nyår

Ibland blir det..

inte riktigt som man hoppas…

Ja, så ser det ut i köket just nu. Förra veckan båbörjade jag nerrivning av ”fuskträtaket”. Vilken lycka. Jag tog i slet och ryckte för att få ner taket. Sågade och bände och ramlade ner från stolen,men var tappert uppe igen. Allt för att få se vad som fanns under.

Vilken lycka det var när jag kunde få upp ett litet hål.Jag stoppade in mina fingrar och vad kände ja? Jo, blank len pärlspont. Tjoho vad lycklig jag blev. Dessvärre varade lyckan inte så länge. Då jag såg  att den som renoverat före oss, hade fräst in elrör i taket. Jag visst att det kunde vara så här i gamla hus. Men jag kände att jag bara var tvungen att se efter.

Jag tänker så här, nu har jag kollat hur det såg ut under fuksträtaket. Nu slipper jag fundera mer på det! Nu ligger den nya pärlsponten på tork och kommer upp inom sinom tid!!

I dag blir det textskrivning och en god vän kommer och hjälper till med tapetsering.

Just d:
Jag har fått i uppdrag att hitta ett juligt hem här på västkusten till julreportage i Expressens Leva o bo för publicering nästa år. Är du intresserad mejla översiktsbilder till mig. anna.bjorkliden@gmail.com

Ha det så gott/Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »