nyår

Dagens fundering..

Det är helt klart lätt att stirra sig blind på kilo! Men att gå ner gram är också viktminskning!
Inlägg från instagram @truelsen
Ha en fin dag/Anna

6 Comments

 • Johanna

  Precis så är det! Denna vecka gick jag endast ner 300 g och först blev jag jättebesviken men efter ett tag ryckte jag upp mig och tänkte att, Johanna, du gick ju faktiskt ner i vikt!!! Sammanlagt har jag gått ner 5,1 kg sedan den 21 januari (då startade jag kampen mot min övervikt på allvar). Det finns inga genvägar utan man måste kämpa, både med fysiskt och psykiskt. Man måste göra det till en livsstil helt enkelt!

  Heja dig!

  Önskar dig en fin torsdag,

  Kram Johanna

  • Anna Truelsen

   Heja dig! 5,1 kilo sen 21 Januari! Kanonbra!!
   300 gram i veckan är ju kanon! Går jag ner 300 gram i månaden så är jag nöjd! Jag äter strikt, men min kropp gillar att det går låååååångsamt!
   Bara att gilla läget för mig!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »