nyår

Jul på intågande i matrummet..

Nu har Julen börjat flytta in i matrummet. Målningen börjar blir klar och allt känns bara så otroligt gott! Utan min händige pappa hade vi aldrig blivit klara så här till jul. Både mannen och jag är oerhört tacksamma!Här kan ni se hur det såg ut precis innan vi bytte fönster och började renovera.Och här kan ni följa matrumsrenoveringen.

Jag har sålt av den förra skänken som jag hade under tallrikshyllan. En annan lite högre skänk som jag fått av en god vän pryder nu istället platsen. En våning från tallrikshyllan sågades av för att inte hamna högre än fönstret. Nu stämmer linjerna!

Det lillasvarta bordet har tillfälligt fått flytta in i matrummet. Jag drömmer om en gammal Divan eller den ursnygga rottingfåtöljen Storsele från Ikea! Vi får se vad som hamnar där. Det får tiden utvisa1

Väggarna är målade med Jotuns Lady sensetiv nyansen chi. Vi satte först upp spackel på rulle från Duro för att få en hållbar väggyta! Allt listverk och tak är målad med obruten vit färg, Jotun kvist och sperregrunning och sedan lady interior Finish. Vi är supernöjda med alla produkter!

Jag tänkte höra med er. Jag såg en så fin stor ren, inlindad i vita remsor. Är det någon som vet vart man kan köpa en sådan?

Glöm inte utlottningen! 

Ha det så gott/Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »