matrum

Spännande..

Visst är det kul att leka med kameran och bildspråket. Har kommit på att jag gillar kapade bilder,
tycker att dess bildspråk skapar spänning!!!
Önskar er en härlig helg. Jag ska hem till en riktig god vän och fira hennes 35 årsdag!
Det ska bli så trevligt!
Ha det så gott/Anna!

13 Comments

 • johanna

  Riktigt fin bild! Har kikat igenom din blogg lite nu och jag måste säga att jag verkligen gillar den i blir otroligt inspirerad. Gillar speciellt det inlägget pm vilken din stil är, känner igen mig att de är svårt o definiera någon speciell stil man har. Jag mixar med det jag tycker är fint o försöker sen få ihop någon slags helhet oavsett om de är gammalt, nytt, design el loppis. Hoppas du har en trevlig kväll. Kram Johanna

 • Vita Paradiset

  Hoppas du får trevligt på festen:-)
  Kul att lära sig att fota på lite olika vis, bilden var jättefin! Kan inte låta bli och tänka vilken inredningsresa du har gjort! Jag minns att du och jag började blogga nästan samtidigt och båda började få in mer vitt i hemmet, minns ditt gamla hem, du byggde till slut upp en vit inredning med mycket shabby chic, lantligt nu har det övergått mer och mer mot det lite mer moderna och råa, jättefint! Det är verkligen kul att få vara med på resan och se alla dina förvandlingar! Hos mig kommer nog det vita alltid vara övervägande tillsammans med lantlig charm, jag fullkomligt älskar vitt, skulle gärna ha ett helt VITT hem utan kontraster men jag gillar att blanda in lite annat också. Visst är det här med inredning fantastsikt, allas olika stilar hem och ideer, jag fullkomigt älskar det! Bloggvärlden är toppen! Lyllo dig som har det som yrke dessutom!

  Önskar dig en fin lördag!
  Kram Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »