mina reportage

Reportage i Leva o bo…

 Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
 I dag har Jonas och jag med ett badrumsreportage från min goa vän Marguerites badrum.
 Marguerites och mitt liv är på många sätt sammanflätade! Hon kontaktade mig via mail på sensommaren 2008. Hon hade nyss hittade min blogg och kände samhörighet med mig. Och det var precis så jag kände med. Vi började ha tät mejlkontakt och tillslut även telefon kontakt! De letade hus och mannen och jag tipsade om en gård som var till salu i vår närhet. Efter många turer blev gården deras. Mycket har hänt sedan dess och man kan på många sätt dra paralleller mellan Björn Skifs Drömkåk i filmen med samma namn. Allt har  i stort sätt krånglat för dem, mer om det kan ni läsa i Leva o bo som säljs i dag och i morgon!
Sist men inte minst vill jag visa er en bild som inte kom med i tidningen. När Familjens badrum byggdes om hade de ingen toalett utan den gamla toaletten fick tjänstgöra som toalett, i klädd i en svart påse i ett bås i ladugården!Som Marguerite uttrycker blev hon expert på var fräscha toaletter fanns. Toaletterna på Freeport kom på första plats och Ikea strax därefter!!

När badrummet var färdig åkte både Marguerite och Sture på campylobakter efter intag av hämtpizza!
Då var lyckan stor att badrummet var färdigt!
Som Margurite själv säger-  ”Trots allt som hänt så är vi så oerhört glada för vårt hus och vårt fina lantliga badrum, vi ångrar inte en minut att vi bytte storstaden med ett modernt hus vid havet mot ”ett riktigt renoveringsobjekt!
 Tack Barbro på Pellevävares fabriksutförsäljning i Kinna!
Ha det så gott/Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »