nyår

Rif design…

Vi har alla snöat in på något och jag älskar snyggt porslin. Har flera snygga gamla vita skålar i köket, som är så svåra att få tag på. Jag letar på, och ibland dyker det upp något riktigt fint som jag slår till på!

Sedan något år tillbaka är jag tokförälskad i marrokanskt porslin. Mariette som driver butiken Tulipa i Knäred är min ”hovleverantör”. I går var jag i Skåne på genomresa och passade på att ta en liten omväg och körde om goa Mariettes butik. Hon hade fått in nytt porslin från rip design, och jag hade kvällen innan  beställt i webshopen, men sparade ett par kronor på att hämta det själv, när jag ändå hade vägarna förbi!

Porslinet från rif design är likdant som det som Tine K säljer! Otroligt snyggt är det , om man får fråga mig!

Nu ska jag käka och köra lite bildredigeringskurs sen blir det kroppsarbete i trädgården, det kan behövas för att jag har suttit stilla så mycket det här veckan.!

Glöm nu inte av den fantastiska tävlingen som så många redan har hittat. Du har nämligen chansen att vinna 4 st stolar.

Ps. Ni som vill beställa från Mariette kan göra det på hennes hemsida  Där finns även adress till butiken!

Ha det så gott/Anna!!

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »