nyår

Mitt hem i underbara Julhem!


Foto: Anna och Martin Von Brömmsen

Fotograf Martin undrade om detta var en modern tolkning av Jesus barnet.Hi hi! Tja, det var iallafall ett infall . Något jag kom på strax innan jag somnade en kväll!

Foto: Anna och Martin Von Brömmsen

Foto: Anna och Martin Von Brömmsen

Ja i dag så kom mitt hem med i Underbara Julhem! Det var roligt att se hur det blev i tryck! Vi hade bara bott i huset 1 1/5 månad när reportaget gjordes. Efter de förutsättningarna är jag nöjd! Här ser ju rätt annorlunda ut nu det har ni ju sett här på bloggen.

Brickdukningen kom inte med. Jag är så glad för mina brickor. Ett trevligt sätt att förhöja dukningen! Jag hade turen att få tag på sex likadana på loppis för två somrar sen.

Det var väldigt roligt att fixa och dona inför reportaget. Jag kom på massa nya pyssel som jag inte visat innan. Det var så roligt. Det betydde jätte mycket för mig att ha reportaget att se fram emot när det var jobbigt med husförsäljningen!

Vet ni! I dag var det exakt ett år sen vi flyttade in i huset. Första natten sovs här vid den här tiden förra året!

Är så glad för min flytt och vårt nya hus. Att ta steget ur den trygga vanliga verkligheten. Öppnade verkligen nya dörrar. Vilket jag är oerhört tacksam över!
Ha det så gott..
Krma Anna

40 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »