nyår

I Provence..

Styling/text/foto Anna Truelsen
Oj, vilken skön känsla det var att bläddra i den fantastiskt fina Norska tidningen Boligdröm. 
10 hela sidor fick mitt reportage från Provence! I somras var jag hemma hos härliga Sussi i hennes hus i byn Callian i Provance/Frankrike! Det var en oerhört omtumlande resa, så har fått mig att växa. 
Man kan faktiskt säga att resan förvandlade mitt liv!
Fotograf Carina och jag skulle ha gjort resan ihop. Hon fick en förfärlig influensa med hosta och hög feber, så hon kunde inte följa med. Vad gör man alltså, när man planerat en resa länge och sett så fram emot den.
Jag var så ledsen, det var ju Carinas och min, roliga resa, vårt äventyr!
Efter många timmar med ångest, jag hade tunnelseende på skolavslutningen. Bestämde jag att jag skulle åka själv. Mina goa fotografer peppade mig och sa att jag skulle klara fota själv. Redigeringen kunde de hjälpa mig med.
Känslan av att veta att jag skulle flyga själv var verkligen urläskigt, dessutom skulle jag byta flyg. Men jag gjorde det(många böner bads, och ångest försvann. Det var som att vända på en hand. Från storm och kaos i mitt inre till fullständigt lugn. Det var sanna mina ord en fantastisk upplevelse
Väl framme i Nice står Sussi med öppna armar och tar emot mig! Vi fann varandra direkt och hade 8 fantastiskt roliga dagar med mycket skratt!
Jag skulle vilja visa er alla bilder. Men eftersom reportaget kommer att visas i lite olika länder/tidningar så tar vi 4 nya varje gång!
Men jag blir alldeles varm och lycklig när jag tittar på bilderna. Vilken resa, vilken fin person Sussi är.
Callian har fått en stor plats i mitt hjärta!
Kika nu in på hennes fina blogg. Sakerna hon säljer är så fina. Jag fick följa med Sussi på brocante jakt och det var en härlig jakt det!

Ps: Glöm nu inte av den fantastiskt generösa tävlingen i samarbete med Furniturebox. Klicka här!

Ha det så gott/Anna

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »