nyår

Vi fortsätter med grill tema..

Jag uppskattar verkligen att sitta ute och äta. Försöker ta varje tillfälle i akt!
 I går grillade vi igen för tredje kvällen i rad. En av brorsorna var på besök och vi satt och pratade 
 under vindruvsrankorna – det är lovely det!
På tallriken ligger!
Squase sallad, ett mycket godare alternativ än potatis sallad, om man får fråga mig iallafall! 
Testa och se vad du tycker!
Skär squasen i tärningar,bryn önskad mängd squase tills att den är hyfsat mjuk, till 6 pers ca 3st.
jag brukar steka squasen med torkad persilja och torkad gräslök i olivolja!
Låt squasen svalna..
Skiva ner 1-2 gula paprikor i en skål
Ett färskt broccoli huvud i små bitar
1- 2 röd lökar
Häll i den avsvalnade squasen i grönsaksbandningen..
Klicka i ca 1- dl fet majonäs + 1 dl fet cream fraich behövs det mer dubblar du majjo och fraich!
jag börjar alltid med 1 dl och ökar efter behov!
Peppra och salta efter smak och tycke!
Fantastiskt gott och oerhört krispigt och krämigt på ett fräscht sätt!
Min personliga favorit som ligger på tallriken nästan varje dag just nu..
Så här kan det se ut under druvorna på sommaren. Bilderna nedan är fotade förra sommaren!
Just nu har bladen precis börjat att slå ut..

Trevlig helg/Anna!

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »