Jul,  vardagsrum

Kvälls skimmer..

Är ni som jag som älskar att tända ljus på kvällen?
Tycker att det är så effektfullt med många ljus i hop. Här står en ram med ett gammalt glas bakom ljusen. Glaset reflekterar ljuslågan och det blir näst intill magiskt sken. Gillar det svarta ihop med guldet. Herr älg får vara med på ett hörn med. Älgen är inköpt på Cancan !
Ps. Älgen står inte så nära ljusen i vanliga fall. Bara för bilden. Det är viktigt att tänka på brandsäkerheten speciellt så här i jul. Minst 10 cm mellan varje ljus, även mellan värmeljus. Har man brandfarliga material så måste man verkligen ha stenkoll!
Jag föredrar ljusstakar som inte kan börja brinna!
Ha det så gott/Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »