nyår

”Att vara kreativ är ett måste för mig”

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
I senaste nr av 101 idéer har Carina och jag med ett härligt stick och virk reportage
 från Annelies kreativa värd.
Kika gärna in på Annelies blogg, hon inspirerar till tusen!
Ha det så gott/Anna

5 Comments

 • Jennifer

  Ja du, livet skulle vara fattigt utan kreativitet. Jag stickar (som en besatt) och har alltid minst två stickprojekt på gång samtidigt. Ett mer avanderat och ett slösticknings-projekt. Handarbete och pyssel i alla dess former ger så mycket energi =)
  Jättefin blogg du har, hit kommer jag gärna tillbaka
  Ha en bra helg
  /Jennifer

 • Mys och hemtrevnad

  ja att vara kreaktiv är ett måste för mig med. Har kikat in hos Anneli på hennes blogg ett par gånger, kul att bli inspirerad av andras glädje. Fast stick och virka kan jag inte personligen, det blir bara långa ormar eller dyl…ler…kramis semlan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »