Reklam

Jul på Tjolöholm !

Reklam för Tjolöholm. 

Jul på Tjolöholm är obligatoriskt för mig.

Min farfar är född & uppvuxen i arbetarbyn på Tjolöholm, så platsen betyder oerhört mycket för mig. Bilden nedan visar huset min farfar Karl-Erik Gustavsson är född och uppvuxen i. Huset är nu visningsstuga och går under namnet Hemtrevnaden. Här kan ni se lite mer bilder från arbetarbyn, bilder från ett reportage vi gjorde för några årsedan

Foto Carina Olander

Jul på Tjolöholm startar den 12 november med julmarknad. Där kan barnen träffa tomten och man får även njuta av en magisk eldshow. Har ni aldrig varit där så rekommenderar jag er att åka dit.

Julmarknad

Foto, pressbilder – Tjolöholm

Titta igenom bilderna och njut. Bilderna visar jul på Tjolöholm. Förutom julmarknaden så kan man äta Julbord eller gå på julmiddag.


Foto, pressbilder – Tjolöholm

Jag & min familj skall äta julbord i storstugan i arbetarbyn i början av dec och gå på julkonsert i kyrkan som handlar om livet förr i byn. Det ser jag verkligen fram emot 

Foto, pressbilder – Tjolöholm


Foto, pressbilder – Tjolöholm

Tjolöholm har även julmiddag på slottet. Och jag måste säga att det är en oförglömlig upplevelse att äta julmat på Tjolöholm, jag lovar! En sån vacker plats med så mycket historia. Dessutom är maten oerhört vällagad, en smakupplevelse.

 

Foto, pressbilder – Tjolöholm

Foto Anna Trulsen

Här kan ni läsa om ni vi var på julbord på Tjolöholms slott.

 

792 Comments