nyår

Efterlysning – hall sökes!

Hej fina bloggläsare! Hoppas att ni har en bra semester. Det har vi. Vi packar matsäck, solar, badar när vädret tillåter, annars så hänger vi mest på vår altan, grillar och pratar inpå småtimmarna under vår förträffliga värmelampa.

Precis innan jag gick på semester fick jag ett återbud av location för ett hall jobb. Carina och jag ska göra ett halljobb för en stor Svensk tidning. Och nu står vi här utan hall. Så blir det ibland!!
Men jag söker en stor hall med bra förvaringsmöjligheter. Vi lånar hallen, stylar upp i hösttoner.
Har du en lämplig hall eller känner någon med en fin hall. Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com så kollar jag nästa måndag på era förslag.
Jobbet behöver göras v 33.

Ha nu en skön vecka. Jag ska njuta av mina sista lediga dagar,

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »