nyår

2013 året då mycket gick i lås.

Jag har mycket att vara tacksam för. 2013 har varit ett fantastiskt år. Mycket roligt har hänt!

I mars bar färden av till Eija och hennes fina Norrfrid. Det var helt klart en härlig upplevelse.

 I maj var jag och Carina i Norge och hälsade på vår vän Gunn i Ålesund. Vi njöt av hennes gästfrihet och sällskap. Har klart fått en vän för livet. Hoppas på att få träffas i Ålesund under 2014 med.

I juni reste mannen, två söner och jag på semester i Turkiet. Vi hade otroligt roligt. Det betydde så mycket att kunna åka tillsammans.  Insåg även på den resan när jag provade förra årets sommarklänning, att minus 8 kilo syns. Både på kläder och hållning.

I Juli var det dags att bege sig på jobbresa till Frankrike / Bordeaux. Carina och jag bodde hemma hos Malin och hennes familj. Det var en fantastisk upplevelse och även där har jag fått en vän för livet.

I somras fullföljde vi även en annan dröm. Nämligen att bygga takterrasser. 
 Det blev hur bra som helst och huset blev helt!

Vi renoverade även taket på vår terrass i markplan. Min pappa byggde ett nytt bord
 och stolar fyndades galet billigt på Ikea.
I september åkte mannen och jag till Turkiet igen. Helt fantastiskt. Även här lyckades vi hitta en jättebillig resa. Ännu en gång känner jag oerhörd tacksamhet för det är först på senare år vi har kunnat spara ihop till resor. Det är verkligen roligt!

Nu i höst stod mitt kontor färdigt. Om ni visste vilken lycka det är. I fyra år har jag drivit mitt företag innefrån köksbordet i huset. Nu äntligen har jag en egen vrå. Det är helt enormt, för mig. Jag är så tacksam för all tid min man, pappa och farbror har lagt ner. Tack ännu en gång!

I början av december tapetserade vi en vägg i vårt matrum och det blev så bra. Lite drygt tre år har det tagit innan jag visste hur jag ville göra med väggen. När jag såg tapeten var det kärlek vid första ögonkastet. Det heter Flamenco och kommer från Intrade.
Det har helt klart varit ett fantastiskt år. Mycket jobb med hus, hem och barn men ett underbart år som har berikat mig som människa.
Jag har gjort mycket roligt med vänner. Dansat hela kvällarna långa på bl,a 
 Summerburst, Heartbeat Halmstad.

Tack alla ni som finns i mitt liv, utan er skulle det vara tomt.
Jag vill även tacka alla människor som jag varit i kontakt med under årets som varit. Tidningsredaktioner, företag.
Tack alla ni som öppnat era hem för mig, och låtit mig göra reportage om ert hem.
 Ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Jag säger som jag tidigare sagt. 
Jag samlar på minnen av människor som jag mött!

Nu väntar vi med spänning på vad 2014 har att erbjuda.

Gott nytt år/Anna!

6 Comments

 • Anonym

  Vilket toppenår du har haft,lycka till med detta år också!
  Erat räcke på takterrassen blev så himla snyggt…
  Hur breda är spjälorna och hur stort mellanrum har ni?
  Skulle vilja ha precis så där på min balkong,,,:)

  Helen

 • Jenny

  Vilket härligt år du har haft! Underbart att se! Jag driver också mitt företag från köksbordet här hemma och jag drömmer om ett kontor! Eller allra helt en egen liten studio, det vore fantastiskt, har såå många planer men inte helt lätt att verkställa alla på en gång, den som väntar på något gott…
  Hoppas att du får ett fint 2014!
  /Jenny

 • Norrfrids Eija

  Vilket år du haft Anna! Många härliga reportage som kommer visas 2014;) Ser fram emot ett lika spännande 2014 hos dig! Ditt kontor ligger som ett mål för mig också, både till innehåll och utseende är det skitläckert!
  Gott nytt år från Norrfrid/Klovsta!

 • A House With A View

  Vilken häääärlig kavalkad av fina bilder Anna! Vilket år du haft! Och särskilt roligt var det när du besökte mig tycker ju jag så klart – kul att träffa dig 🙂

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Många kramar aka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »