nyår

En drastisk förändring..

Hur har ni det med de grå? Jag får dessvärre bara mer och mer grå hår. Och blir bara mörkare och mörkare när jag försöker att färga håret själv. En evig kamp med de grå håren. Jag har velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med håret. Har hört av andra att de har blekt håret och gjort slingor för att få de grå håren att smälta in. Sagt och gjort, i tisdags blekte frisören mitt hår, för det skulle bli det jämast resultatet. Håret blev orange för jag har en del rött i mitt hår. Därefter blandade hon två nyanser och gjorde det ljusare. Håret blev rödljusbrunt. Känner väl inte riktigt igen mig när jag ser mig själv i spegeln, men jag kommer att vänja mig. Om ett par veckor så skall jag göra ljus slingor i håret.

Håret ser rödare ut i kvällsbelysning. Än vad det gör på dagen..

Kan tänka mig att jag hamnar här någonstans färgmässigt! Kim K, har ju varit gör mörkhårig och är ju jättefin i sitt blonda hår. Jag gillar att det är mörkt i botten.

Ja, så här ser håret ut nu. Fortsättning följer….
Ha en fin dag/Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »