Jul,  vardagsrum

Det enkla är det vackra..

Jag älskar röda juläpplen, tycker att färgen är så fin.
Äpplena gör sig så bra tillsammans med den gamla träskålen som jag fyndade på loppis
 för många år sedan. Älskar kombon.
Ledljusen från Enjoycandles har spridit stämning hela december och jag tycker att de är så fina. Tänk att något som inte har äkta ljuslåga, kan upplevas så äkta. De är verkligen fina.
Ha en skön dan för doppardagen. Jag börjar kunna andas ut, har bara en nötkaka kvar och sedan dammsugning och tvättning av golven kvar, sen så ska jag pusta ut i soffan. I kväll blir det traditionsenlig uppesittarkväll hos hos. Här kan ni se bilder hur det kan se ut.
Ha det så gott/Anna

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »