nyår

Wow,vilket år 2014 var..

2014 var året som jag bytte hårfärg från väldigt mörkt brun/rött till ljust hår. Det tog ett tag innan jag vande mig, men nu är jag jättenöjd.

Var i Köpenhamn i Mars med min fina vän Sandra. Vi hade toppendagar och njöt av solen från uteserveringarna. Emma och jag var på Summerburst i Stockholm och hade en weekend med massa härligt skratt,dans och tjejsnack. Träffade även goa Josefin när jag jobbade i Gävle. Vi hade en urmysig kväll ute på stan med god mat.

I januari började jag träna på gym och det har varit en fantastisk resa. Jag tog ett beslut om att träna 4 dagar i veckan. Det har jag hållit  fast vid och träning är nu en del av mitt liv.

Det var en fantastisk sommar och jag solade från Påsk till mitten av september.

Ser tillbaka och konstaterar att jag fortfarande är kvar på banan. I feb 2015 har jag ätit Lchf i tre år och jag håller vikten.

 Den 23 jul hade mannen och jag 20-årig bröllopsdag. Det firade vi med att åka till Turkiet och solade, åt god mat och hade det helt fantastiskt.

 I slutet av sommaren bar färden av till Norge och Ålseund. Carina och jag fick ännu en gång återse Ålesund som har blivit lite av en favoritplats.

Vi bodde hemma hos vår goa vän Gun, vi åt god mat, snackade i stearinljusets sken och bade i Jazzuci och tog snabba dopp i sjön. Det var kallt, men så mysigt vi hade det.

I mitten av Oktober, fick jag möjligheten att åka till Turkiet igen. Den här gången var det för att jobba. Jonas och jag fick göra reportage om Christinas fantastiska hus. De låg högt uppe i bergen, och hade fantastisk utsikt ut över Alanya klippan. En resa jag sent kommer att glömma.

Sen var det dags för Köpenhamn igen. Vi bodde på ett toppenhotel och gjorde reportage hemma hos Annika von Holdt. En fantastisk lägenhet och en fantastisk människa. Texten om Annika gav mig gåshud.

Strax innan Jul var det dags för Stockholm och där gjordes gastronomiska upptäckter, spännande möten och reportage i en grymt snygg lägenhet i Vasastan, full av spännande design.
2014 har varit ett fantastiskt år, och jag är så tacksam över allt jag har fått uppleva. Tack alla ni som har öppnat era hem för mig och mina fotografer. Jag ser fram emot att få se reportagen i tryck. Ni har verkligen berikat mitt liv.
Som jag sagt tidigare. ”jag samlar på minnen från alla som jag mött”
All kärlek till er/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »