nyår

Villa Strömsfors anno 1908

I fredags var jag inbjuden till Villa Strömsfors på en inspirations dag.
När jag fick inbjudan i brevlådan så trodde jag det knappt var sant. I flera år hade jag krypkört förbi huset och näst intill kört av vägen för att jag inte kunde se mig mätt på huset. Sist jag körde förbi så var mannen med i bilen och jag nämnde för honom om att jag drömde om att få gå in och titta i huset.
 Hör och häpna, veckan efter fick jag ett mejl om att Hökerums bygg 
ville bjuda in mig till en inspirationsträff i Villan. 
Jag trodde knappt att det var sant, villan som jag drömt om att få gå in i, kunde de läsa mina tankar.
Jag anmälde mig direkt och räknade ner dagarna.
Så i fredags var det dags, mannen körde mig dit då det vankades champagne provning och den ville jag inte missa. Det var helt magiskt att träda innanför dörrarna och jag fick gåshud på hela kroppen av det sakrala och samtidigt pampiga intrycket villan ingav.
Vi började mingla runt och det var kära möten, med bekantar inom inredningsvärlden.
Med under dagen hade de en trevlig fotograf som heter Mats Lind som filmade och fotograferad
 vårt besök och våra samtal, mer av det kommer ni kunna att se på Villa Strömsfors hemsida.
De Kreativa tjejerna Marianne och Karin från vedum kök och bad  berättade om hur de skulle vara med och renovera köket så att det fick tillbaka sin ståndsmässighet.

Anna från Sandbergs berättade om tapeter och vad de skulle vilja göra i villan. Hon berättade om en tapet som de har i sitt sortiment som skulle bli hur fin som helst i trapphallen på övre plan.
Till lunch åt vi en fantastic kall buffe från Dindeli i Ulricehamn, fantastisk god mat, precis i min smak. På kvällen var vi även inom Dindeli i Ulricehamn, verkligen ett fantastiskt ställe, dit jag gärna åker igen. Inte trodde jag att Ulricehamn var så fint. Jag har sällan stannat till
 utan bara fräst för bi på vägen utanför.
Kvällen avslutades i Hökerums byggs snygga lokaler inne i Ulricehamn. Där hade vi champagne provning och fick äta en fantastisk god tre rätters middag lagade av en mycket duktig kock.
Vill ni veta mer om Villa Strömsfors, gå in på deras hemsida och läs om husets historia.
Tack Maria och Ida,och resten av Hökerumsbygg för en fantastisk dag!
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »