nyår

När det som tidigare ansågs fult blir snyggt!

Visst är det kul med trender!
Jag minns när skipantsen kom, det tog lång tid innan jag kunde tänka mig att ha på dem. 
Sen när jag väl köpt dem så ville jag inte ta av dem ..ler:)
För några veckor sedan så såg jag skipants på Gina Tricot, och jag kände bara värme och nostalgi. Älskade faktiskt mina skipants som jag hade i början av 90talet. 
Vem vet jag kanske kommer glidandes i ett par inom snar framtid..
Den här lampfoten som ni ser på min skänk, är väl lite av samma skrot och korn, något som man tyckt vart fruktansvärt fult som man nu faktiskt tycker om. Förmodligen tycker inte alla om den nu heller, men det gör jag, den är liksom så där fulsnygg som något kan vara. Helt rätt tycker jag,
och med en stor glödlampa från glödddesign blev den bara hur snygg som helst.
Visst är det kul med loppsifynd, som man kan piffa till!
Ha det så gott/Anna

6 Comments

 • Välkommen Hem!

  Haha! Ja, visst är det ett märkligt "fenomen" det där…
  Såg en sån "naken" lampfot hos en kund för nästan två år sen och tänkte då att "hon måste ju bara helt knasig som glömt lampskärmen"…typ… Såg ju liksom inte helt klokt ut, tyckte jag DÅ.
  Och nu, nu är det ju hetare än hetast och vem har köpt in ett helt lager till butiken med lampfötter med klotlampa till och bara väntar på att alla andra dödliga ska fatta hur hett det är??….
  Tack för all inspiration och super fina bilder!
  Du är SÅ sjukt duktig!
  Judita

 • Annas skattkammare

  Snyggt! Är också sen med trender, behöver väl ett tag för att vänja mig helt enkelt. Nu har jag köpt mina två första långklänningar, tog ett tag att vänja sig vid det med.. 😉
  Kram Anna

 • Mitt 60-talshus

  Ja, jag slutar aldrig att förundras över mig själv, så mycket "aldrig" man har sagt om saker och ting här i livet. Jag kommer ihåg när stuprörsjeansen kom efter de vida V-jeansen. Jag skulle minsann aldrig sätta på mig något dyligt… många trender har kommit och gått efter det. Nu är jag såpass vis att jag sällan säger aldrig, men 80-talskläder sätter jag ALDRIG på mig…. 🙂 🙂 🙂

  Allt gott,
  Cathrine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »