nyår

Alltså detta väder …

Vilket underbart väder! Jag njuter i fulla drag! Snart så är vinrankan grön och frodig och då blir det så lummigt och ombonat,fast det är inte så dumt nu heller! 

Trevlig kväll/Anna

4 Comments

 • Nellie

  Hallå, hallå! Jag talade med Carina idag hos Marie på loppisen ang ett reportage ni gjort. Hon hänvisade till dig så jag hoppas att du kan svara på min lilla fråga; I Benny och Angelicas hem i Lindesberg hänger tre urfina lampkronor, ser ut som om de är trädda av svarta "kulor/pärlor". Vet du varifrån de är köpta? Hoppas att det är bra med dig och att du hinner njuta av våren. Kram Nellie

  • Anna Truelsen

   hej, tack för din kommentar. Jag vet faktiskt inte vart de kommer ifrån. Det bästa är nog om du kontaktar Angelica på instagram och frågar. @hult251

   lycka till

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »