mina reportage

Hur mitt arbete kan se ut.

Jag har bloggat sedan slutet av november 2007, och har lyckats hålla mig kvar fastän tiden ibland varit knapp. Jag tycker verkligen om min blogg och kontakten med er, och det är nog det som har gjort att jag inte slutat helt.

För ungefär ett år sedan bestämde jag mig för att bloggandet måste bli en del av min arbetstid. Skatteverket räknade redan min blogg som en näringsverksamhet, då jag sedan några år tillbaka får in lite pengar genom inlägg och reklam som jag sedan skattar för. (Vi pratar inte om några stora summor, men jag hoppas att min blogg i framtiden skall stå för iallafall hälften av vad jag behöver ha in varje månad)

I dag ser mitt bloggandet ut ungefär så här. Jag visar bilder från hem jag har gjort reportage ifrån. Det känns som en självklarhet för mig då publiciteten är en form av pay back till alla de som släpper in mig i deras hem.

Foto Carina Olander  Zopias sovrum och en bild från Angelicas kök

Jag försöker se till att fler inlägg i veckan skall vara bilder från mitt hem, det är helt klart mitt mål, även om jag inte alltid lyckas.

Som bloggare har jag flera olika sorters samarbeten med företag, det kan vara inlägg som jag skriver för ett företags räkning och det kan vara tävlingar, annonser.

I höstas fick jag en ny samarbetspartner, Maria Björelind som driver butiken Shop around the corner  Min uppgift är att komma till butiken och prova ut kläder, som jag sedan visar upp i socialamedier. Här fungerar jag som en form av levande reklampelare. Värdet på kläderna skattar jag sedan för genom mitt företag.

Nu senast har jag blivit uppbjuden till Trillevallen för att marknadsföra det mysiga och familjära Högfjällshotellet. Min uppgift är att testa på livet som semestrande familj och skriva om det. Detta gör jag genom mitt företag, det innebär att jag skattar för resans värde,dvs liftkort, skidhyra, boende, mat etc.

Det var lite vad jag gör i mitt företag!
Ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »