sponsrade inlägg

Blogfame – tjäna pengar på din blogg

Jag har bloggat sedan november 2007 och är glad och stolt över min blogg. Vissa perioder har jag inte varit så aktiv och bara producerat något inlägg i veckan och andra perioder såsom nu har jag varit väldigt aktiv. Det som är skillnaden mellan då och nu, är att jag nu har bestämt mig att jag skall blogga på arbetstid, på så vis skall det alltid finnas tid för bloggandet, och nu känns det befriande och kul. 

Mitt mål är att bloggen skall stå för en del av min månatliga inkomst. Då skatteverket redan ser min blogg som en del av mitt företag så känns det som en självklarhet att bloggen skall få vara en inkomstkälla. För att uppnå det har jag annonser b.la via  Tailsweep .

Men jag bloggar inte för att få pengar. Utan jag bloggar för att jag tycker att det är så kul. Bloggandet är en form av en öppen dagbok. Det är fantastiskt kul att se tillbaka, på resan man gjort sedan 2007. Kan man då tjäna pengar på något man tycker om så är det ju inte helt fel.

Jag skriver sponsrade inlägg som jag försöker göra till mina egna, genom att berätta en historia ur livet, så att det inte känns köpt. 

Det senaste nätverket jag gått med i är;  Blogfame .Tjänsten Blogfame erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg för att tjäna pengar på sin blogg eller i sociala medier. 

”När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där vi har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick.”

Jag tycker att detta är ett superbra sätt, som förenar nytta med nöje. 

Har du blogg eller Instagram eller båda? Surfa in på Blogfame och bli medlem, så kan du tjäna pengar redan i dag.

Ha det så gott/Anna

”adlinks”

2 Comments

  • Hem ljuva hem

    Hej! vad kul att du tog upp detta. jag har just betalat en semestertripp till Italien med bloggpengar. Fantastiskt. Inget fel alls med att skriva sponsrade inlägg tycker jag. Om man tänker efter så lägger man ner ganska mycket tid på bloggen. Kraaaam Pia

    • Anna Truelsen

      Åh, vad roligt Pia. Tack för din feedback på mitt inlägg, det uppskattas. Ha det så underbart i Italien. Kraaaam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »