trädgården

Hemma lyx

Foto Jonas Lundberg

Sedan den här bilden togs så har vi satt in en smal altandörr i den lilla utbyggnaden till vänster, samt ett fönster med korspostspröjsning. Vi funderar på att skippa semesterresa i sommar och beställa en bastuna istället, som hela familjen kan ha glädje av, då vi inte får med alla på semester ändå, då de har blivit så stora och har annat för sig..

Vi har inte riktigt bestämt plats för tunnan ännu, men jag tänker att det skulle vara fint att ha den i anslutning till vår köksträdgård. Perfekt nu när vi har en altandörr precis bredvid och nära till dusch då badrummet är i den lilla utbyggnaden. Det skall hur som helst bli väldigt kul att inreda området runt tunnan. Tänker mig solsängar, lummig grönska.

Vi har titta på lite olika varianter och har fastnat för en tunna från Hälsinge badtunnor På bara 2-3 timmar får man upp vattnet till 39 grader, superbra tycker jag. Vi har ju ved och elda gör vi dagligen så vi tycker inte att det är något besvär med en vedeldad tunna, det känns mer ekonomiskt försvarbart än en Jazzuci,dessutom så kostar en tunna bara en tredjedel av vad en bra Jazzuci kostar.

Forsättning följer….

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »