nätkasse
kök

Kökspiff

Jag vill inte ha en massa framme på bänkarna, men det som får vara där skall vara sånt som används varje dag. I glasburken finns min egengjorda frömusli, mycket god och fin att se på. Örter är både otroligt gott att ha i maten men skapar även en ombonad härlig känsla.

Nu börjar det arta sig i köket och sakta men säkert blir det lite mer piffat. Sista inköpet är en nätkasse i från Ikea till att ha löken i. Jag är ju inte direkt först med att ha det, ler:) men jag tycker att det är sjukt snyggt och passar så bra in i mitt kök.

Något mer som jag tycker är väldigt snyggt det är att plantera växter i glasvaser, tycker att det blir väldigt fräscht. Snyggt med det gröna till den mörka jorden.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »