nyår

Planerar för badtunna

Classic 65 korg, galvaniserad / Portofino badmatta, vit / Portofino badmatta, vit / Dot kudde Steelcut Trio, mörkgrå 153 / Dot kudde Steelcut Trio, mörkgrå 153 / Bryggeri cafégrupp, teak / Eldkorg Original / Eldkorg Original / Bistro Chaise Longue, liquorice / Bistro Chaise Longue, liquorice

Som jag nämnde tidigare så har planerar vi för att köpa en badtunna denna vår. Vi håller på inne och gör om vårt sovrum och så fort det är klart så skall vi börja skala av gräset och köpa hem grus och anlägga en plats för badtunnan invid skogsbrynet. Innan vi kan komma så långt har jag många timmar framför mig med att kratta löv, puh!

Jag tänker mig att det skulle vara fint att ha någon form av solsängar och bord att sitta vid, sen så tror jag att det skulle bli oerhört effektfullt med elkorgar på gången framför tunnan.

Ha en skön Långfredag/Anna

”adlinks”

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »