nyår

Få ordning på kaoset med Elfasystem

Vi kommer att ha klädförvaring mellan murstocken och det inbyggda röret som man ser till höger.

Vi har fått hjälp av Elfas Förvaringsexpert
Christine Dahlman med att få ordning på vårt klädkaos. Tidigare hade vi tre stycken 60 cm djupa garderober men superkass förvaring,men har nu fått hjälp med att ”en gång
för alla” få så bra förvaringsmöjligheter som det går på den lilla yta vi har tillgänglig för kläder.

Som ni ser på bilderna så krävs det måttanpassad förvaring här om det skall bli bra. Christine fick fria tyglar, det enda jag sa var att jag ville ha massa plats för mina kläder. Host host, klänningar; har 1,2,3,4,5,6,7,8,9….. vågar inte räkna dem..ler:) (Jag hade egentligen behövt ha hela garderoben själv, så mycket kläder har jag),men efter ha sett Elfas ritning så tror jag faktiskt att både mina och mannen kläder får plats. Annars så får jag helt enkelt rensa ur sådant jag inte använder så ofta.

Det ska bli riktigt spännande att få se förvaringsystemet på plats. Elfa skickar ut en montör som skall sätta upp det och jag skall dokumentera och visa er. Speciellt spänd är jag på på förvaringen som skall in på vänster sidan om den pärslpontsinklädda fläktrumman.

Känner ni igen er, har ni också klädkaos och dåliga förvaringsmöjligheter? Då kan jag tips om
Elfasystem. 

Fortsättning följer…

”Inlägg i samarbete med Elfasystem”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »