nyår

KATTUNGAR SÖKES

(bild internet)
Passar på att lägga ut en efterlysning på kattungar här! Har du eller känner du någon som har kattungar! i Halland-Västra Götaland så hör gärna av dig till mig. Vi söker två kattpojkar, goa och keliga!
Vi söker först och främst efter kattungar i Varberg-Kungsbacka-Borås området !
Tar tacksamt emot tips på anna.bjorkliden@gmail.com
Tack alla söta ni som lämnat så uppmuntrande hälsningar till mig! Tack för att ni tänker på oss!
Kram Anna

19 Comments

 • Annas skattkammare

  Hej Anna
  Läste om er katt, så tråkigt, blir ledsen för er skull.. djuren är verkligen familjemedlemmar och när de dör blir dte så tomt efter dem.. Hoppas du får napp på kattungar..
  Kram /Anna

 • Lynda

  I sorry to read you lost your cat!:(….can't help you to a new kitten but it can't be that hard to find some new cuddly friends? Hope you find them soon!
  We get our second kitten within a few weeks!!! YEAH!!!

  Sweet greetings
  Lynda

 • Bodil Alxandra

  Så leit å miste sin katt 🙁 føler med deg. Har selv en kosekatt på ett år, helt lik Pelle i fagene:) Han heter Felix.
  Eller vil jeg si du har en flott blogg!
  Blir alltid glad og innspirert av å titte inn her.
  Jeg deler din tro og syns det er flott å lese om din!
  Ønsker deg lykke til i jakten på nye firbente venner!

  Klemmer fra meg

 • Luna D Sign

  Tråkigt med Pelle. Det är hemskt när man måste ta det beslutet. Jag var tvungen ta det förra året när min älskling blev jättesjuk….men det är inte lätt!
  Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

 • Livs Lyst

  ÅÅÅÅ… skal dere ha en liten (eller to) skjønne små pusekatter! Det er jo noe av det nydeligste som finnes. Skulle nesten ønske du kunne fått en "reproduksjon" av lille My (katten vår). Hun er så kjælen og vil være dere jeg er hele tiden. Det er så selskap i den bløte lille kroppen. Håper du finner to skjønne små som passer til dere!

  Klem fra meg!

 • matildaglamborg

  Hej!
  Vi har en jättego liten hankatt som är 4 månader och letar ett hem. Han är verkligen härlig i sin personlighet och mycket social! Är du intresserad så mejla mig så kan jag skicka över bilder! Vi bor i Göteborg.

  Kram Veronica (veronicaglamborg@hotmail.com)

 • Vita rosor och förgätmigej

  Ni gör det enda rätta! Att motverka död med nytt liv måste vara bland det bästa man kan göra. Inte sörjer man mindre för det men det blir lite lättare att bära… Stackars dina barn! Hoppas att de känner sig glada över att få två nya små bustroll att leka med i alla fall.

  Kram/ Anna

 • Lilla Huset

  Hej Anna!
  Jag har smygläst din blogg nu ett tag men idag tyckte jag att det var dags för en liten hälsning. Jag känner så med dig när det gäller din katt, då jag själv fick ta bort min för ett antal år sedan. Precis med samma symptom som din. Kika in på alla katthem som finns runtom i Sverige, det kryllar av kattungar. Kattkommando Syd (www.kks.nu) har massor./Kram Merja

 • Fröken Grön

  Åhh, vad fint att ni redan är på gång att hitta nya små familjemedlemmar! Törs man gå via Blocket, månntro? Vår granne här på gatan skaffade en jättesöt kattunge på det viset för några veckor sedan.

  Lycka till med letandet!
  /Anna-Karin

 • Nordingården

  Kattungar, det mest bedårande man kan tänka… jag ska också ha två kattungepojkar sedan men inte denna höst, nästa sommar, för jag vet inte om jag kanske måste jobba borta kommande vinter.

  Och 2 ska det vara, så de har varandra, jobbigt att ta dem fr mamma o syskon bara, suck så jobbigt att ha så mycket empati för djur, det plågar mej jämt…

  Hoppas ni hittar två godingar! Mari.

 • Gammelbålsta

  Hej!
  Vad tråkigt med Pelle… vet hur det känns. Vår ena katt blev påkörd i lördags. Det är så hemskt. Vi tyckte så synd om Jack som är bror till den påkörde så vi skaffade 2 nya kattungar i söndags. Hoppas att ni snart hittar kattungar. Ha det bra kram Aydan

 • Lilla Blanka

  Hej sötis!

  Så himla sorgligt med eran Pelle *kram*

  En kattfröken som heter Sussie har flyttat hem till oss och hon ser nästam precis ut som er Pelle i färger och teckning.

  Kattungar, såå gulligt, och ni gör helt rätt tycker jag!

  Min jobbarkompis har kattungar hemma, jag tror att de är 9 v nu, ursöta!!!

  Skall jag höra med henne om färger och kön?

  Kraaaam
  Mia

 • Villa König

  Lovely and so cute! 🙂
  Maybe you can help me? Next week I will be in Danemark / Rodby for one day and would like to visit Honning og Flora. Do you have another tip for me where I can find lovey shops or fleamarkets in this area? Hugs Yvonne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »