nyår

Vår katt Pelle!

I dag var jag tvungen att ta det svåra beslutet om att låta Pelle somna in! Pelle var svårt sjuk,han hade lungödem och kanske ett sjukt hjärta med!

Han led, hade svårt att andas.Det enda rätta var att låta honom somna in!

Min mamma och pappa åker och hämtar hem Pelle.Han ska begravas i vår skog,som är platsen han älskade att vara i! Det känns lite tungt att inte kunna vara hemma och trösta barnen., fast det känns bra att veta att mamma och pappa finns där och stöttar Michael och barnen!

Tack älskade Pelle för de fyra år vi fick med dig!

Tack för alla hälsningar!

Kram Anna

32 Comments

 • Sköna o Gröna Ting

  Hej kära Anna!
  Vad ledsen jag blev när jag läste om er älskade Pelle, men det som känns skönt är ju att nu kan han andas bra igen i den vackra katthimlen och hjärtat dunkar på för fullt.
  Vår lilla Stumpan fyllde femton i år och är väldigt lik er Pelle i färger och teckningar, vi hoppas hon vill och orkar göra oss sällskap i många år till.

  Nu såg jag att du var ute på äventyr till vackra Jylland.., härligt Anna!
  Ta hand om dig när du är ute på dina resor:)
  Kram Kram
  Marianne

 • Lotta-livets väv

  Hej!
  Känner med dig. I lördags blev vår (dotters) lilla svarta Sotis ihjölkörd. Vi sörjer henne så oerhört allihop. En ny liten Smula kom till oss på söndagen….men visst känns det tungt i alla fall. Hon fick också vila på en plats där hon trivdes att vara…..att fyrbenta vänner ska ha stor plats i en hjärta.
  /Lotta

 • Vitsippan

  SNYFT ! Hade en lika fin kisse, såg ut som Pelle.Lille Gubben,(Gustav)fick urinförgiftning, var kastrerad.Han var min trogna följeslagare i 7 år.Blev överviktig.Tyvärr kunde han inte få stanna kvar här.-98 Han till himlen for.Hans syster Denize lever och mår prima fyllde 19 år i April, bor hos mitt X.Du får skaffa ny när sorgen lagt sig, som tur var hade jag en katt kvar även det en syster som fick cancerbölder efter hon ätit p-piller.2005 fick jag skicka henne till himlen.Kram

 • Livs Lyst

  Ååååå…. så trist, Anna. Jeg syns jo det er så fantastisk koselig med vår katt. Håper den får mange år…

  Hm… denne katten din var jo så søt….

  Liv

 • Lilith

  Åh vad tråkigt att ni mist er kisse! Vår familjs ena katt dog i våras, han var också sjuk, så jag vet hur svårt det är… Saknar honom fortfarande.
  Just det där beslutet att låta ett djur somna in är nog det allra svåraste när man har djur… Men ibland är det det enda rätta. Massor av styrkekramar till er!

 • jeanette

  uff så trist! vakker var han! har selv 4 dyr her hjemme, en katt og tre hunder og vet hvor vondt sånn kan være! men er de syke er det jo det aller beste for de! må tenke på de 4 årene dere fikk sammen og hvor godt og fint han hadde det hos dere!

  ha en fortsatt fin fin dag!
  klem klem

 • Sara

  Tänker på er i en jättesvår stund. Jag fick ta precis samma beslut för ca ett och ett halvt år sedan, men man gör det för att man vet att det lilla livet får det bättre!
  Jag fick 17 år med min älskling, det är jag så tacksam för.

 • Tulipa

  Hej Anna!

  Vad tråkigt.

  Vi har två katter, de blir verkligen som familjemedlemmar med sina olika personligheter…

  Jättefin bild.

  Nu slipper han i alla fall lida mer, det är ju en tröst i saknaden och sorgen.

  Kram Mariette

 • Millas hem

  Åh Anna, en sån fin bild på Pelle!

  Beklagar verkligen. Var tvungen att göra samma med vår hund för många år sedan, och det känns alltid så jobbigt, även om man vet att man gjort rätt!

  Sköt om dig!

  Kram

 • Lisas torp

  Jättefin bild på Pelle! Så svårt att ta ett sånt beslut, även om man vet att de lider!
  Otroligt sorgligt att mista ett husdjur – det blir ju som en familjemedlem!
  Kramar
  Lisa

 • Cate

  Dear Anna,

  I am so deeply sorry for your loss!

  I can completely understand how you feel right now because my cat Tommy had the same illness. This was already 3 years ago when he was only 8 months old and it still feels like yesterday I had to take him to the vet and let him put to sleep.

  My sincerest condolences –
  and hugs
  Cate

 • Under en vind

  ♥ Kram! ♥

  kanske kan ni skaffa en ny kattvän snart igen…vi avlivade vår 12 år gamla katt i våras och det blev så tomt!! I fredags flyttade två nya kattherrar in, de är bara 8 veckor och riktigt charmiga!

 • Börjelundskan

  Åhhh, hjärtat vad jag lider med dig, jag vet hur ont det gör att mista sina älskade vänner. När man vet att det inte finns något mer man kan göra så är det skönt att kunna hjälpa dom så att dom slipper lida mer, …. även om det känns fruktansvärt att ta beslutet.

  Sorgen har ju som tur är olika steg, vad det lider så övergår ju sorgen till lyckliga minnen och tacksamhet över att man har fått ynnesten att få dela livet en stund med dom.

  Tänker på dig vännen. Varma Kramar Cin

 • Nordingården

  Kära Pelle, vilken fin bild på honom, men ni gjorde helt rätt, man måste som ni sätta de "egoistiska" känslorna åt sidan, han har haft bra 4 år hos er och nu jagar han råttor i himlen med min Oscaria som dog för några veckor sedan, hon hade sin kudde bredvis min i 20 år så visst är det tungt när de fyrbenta familjemedlemmarna inte finns mera… Mari.

 • Cecilia

  Åh, vad ledsamt för er! Jag vet hur fruktansvärt sorgligt det är att förlora ett älskat djur. Förra året var vi tvungna att låta vår hund, som vi haft i 12 år, gå. Hon var som en syster för mig, hon kom till vår familj när jag var åtta år så vi har praktiskt taget vuxit upp tillsammans. Det var det värsta jag någonsin upplevt, när jag insåg att hon faktiskt skulle dö … Att hon inte var odödlig! Men jag tänker allra mest tillbaka på alla glada minnen av henne, och när jag tänker på henne är det mer med glädje än med sorg.
  Tröstekram!

 • Vita verandan

  Tänker på er och lille Pelle. Barnen brukar ta det där hårt. Vi har förlorat två stycken och har ju bara Tova men ska få en liten till snart.
  Kram Anna

  bilden var så fin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »