nyår

Förnyelse i köket!

När Carina hade loppis passade jag på, att köpa en gammal trasmatta av henne! Jag blev så förtjust i färgerna på mattan, precis de färger jag vill ha i köket!

Backen från Hatterian hamnade under kökön och just nu är den fylld av massa flaskor och annat som kan vara bra att ha!

Livet går i racer fart just nu.Jag har massa beställningsjobb att ordna inför, och tidigt i morgon bitti drar jag iväg på jobb.

I går körde jag in vår katt till Djursjukhuset i Slöinge.Han är inlagd med dropp och antibiotika för han har fått lunginflammation.Jag kan säga att jag är grymt tacksam för att han är försäkrad!!Just nu hoppas vi och ber att vår älskad katt ska bli frisk!

Ha det så gott! Kram Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »