nyår

Hatterians Pinaler!

Oj oj oj!! Vilken Loppis! Det är sällan jag får hjärtklappning av loppis nu förtiden!Men vilket hjärt dunk jag fick när jag och Carina klev ur bilen utanför Hatterians Pinaler i Lessebo!Vilken loppis! Både jag och Carina hittade kanon fina saker! Tack snälla Bettan för tipset! Den här underbara backen kunde jag inte motså! Butiksägarinnan Els-Marie Johansson hälsar att hon har flera såna här backar om nån är intresserad. De kostar 150 kr och kan skickas med bussgods!!

Hatterian ligger på Kongagatan 6 i Lessebo om du har vägarna förbi!

Ja, vilka dagar Carina och jag har haft.Vi startade kl halv 7 i måndags. Kom från till Smålands hemmet vid 11 tiden och fotade ett underbart fint kök,Tack goa Bettan för dagen hos dig! Därefter åkte vi till vårt Hotell. Oj vilken skarttattack/Chock vi fick kika här . när vi vant oss med den illiga grönrandiga heltäckningsmattan och ätit av deras fantastiska mat så insåg vi att det var ett riktigt bra Hotell som var riktigt prisvärt trots den märkliga Mexiko känslan. Vi satt i Verandan och det som fattades var bara att Zorro skulle komma inridande och rädda en dam i nöd hi hi!!

På tisdagen besökte vi en underbar familj som hade ett otroligt vackert hem! Tack Malin med familj!

kram Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »