mina reportage,  nyår

Theresia o Joakims hem i Allt i hemmet 25 hem special!

Av Anna Truelsen Foto Lina Ilkse Bergman
En härlig höstdag förra året besökta Lina o jag Theresia o Joakim och deras goa ungdomar! Resultatet kan ses i Allt i hemmet 25 Hem special som kommer ut den 16 augusti!
Theresia är utbildad dekoratör och har inrett familjens hem med en vit bas med mycket härliga färger och kreativa lösningar! Riktigt snyggt tycker jag att hennes godisfat är!
I dag så jobbade jag sista dagen i Hemtjänsten för ett par veckor. I morgon drar Carina och jag iväg på jobb! Det ska bli riktigt kul, det är så roligt att träffa nya människor och se deras hem! Sen så har Carina och jag riktigt kul ihop med, det är guld det!
Ha det så gott! Kram Anna

8 Comments

 • Marie - Sofias syster!

  Hej Anna! Har fått läsa ifatt lite här inne… 😉 Så kul med alla reportage! Det verkar gå bra för dig i din firma och fyllt år har den också gjort, stort grattis till det! Du är en inspiration för oss alla, som går och drömmer om egna verksamheter… Fortsatt lycka till, det kommer alldeles säkert löna sig att du gått ned i tid och satsar mer!
  Får väl även passa på att önska grattis i efterskott på bröllopsdagen!
  Sist – snyggt med ett par svarta stolar tillsammans med de vita! Helt i min smak (som just nu inreder ett svart-vitt kök).
  Kram!/Marie

 • Ekomam

  Hej Anna!
  Jättefina bilder, även om det hör till de mer ovanliga att beskåda här 😉

  Lycka till med era vidare uppdrag!!
  Givetvis får ni roligt, hade varit konstigt annars med två så glada och goa tjejer!

  Kram Carolina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »