samarbete,  träning/hälsa

Hypoxi – effektiv fettförbränning.

Inlägg i samarbete på Hypoxi i Göteborg.
Informationen om Fettförbränning
med HYPOXI® för kvinnor är hämtade i från Hypoxi ´s hemsida 
För
kvinnor med en typiskt kvinnlig kroppsform samlas överflödigt fett
huvudsakligen i nedre kroppen: på lår, stuss och höfter. Det är
mycket svårt att reducera fett på dessa områden med traditionella
metoder. Tendensen att samla fett i nedre delen av kroppen är delvis
en ärftlig benägenhet. Hormonerna styr även var överflödig fett
lagras. De delar av kroppen där det oönskade fettet lagras har
sämre cirkulation än andra kroppsdelar. Du kan känna på dina lår
eller stuss efter traditionell träning. Dessa områden brukar vara
kalla även om musklerna är varma. Detta beror på den sämre
cirkulationen i dessa zoner. Hittills har riktad fettförbränning
endast varit möjligt med kirurgiska ingrepp eller invasiva metoder.
Nu kan du träna dina problemområden med hjälp av HYPOXI.

Här ser ni den nakna närgångna sanningen. Så här ser jag ut, puh! har fött 4 barn, haft havandskapsförgiftning med massa vatten i kroppen vilket resulterade att min hud över magen sprack hejvilt.  Men att se ut så här är egentligen inga problem för mig, fluffet över nederdelen av magen och på höfterna går ju att stoppa in i underbyxorna, ler:) och då blir ju siluetten riktigt bra..

Men nu var det ju den ”Nakna sanningen” som skulle presenteras så att vi kan se om det blir någon förändring på min mage, om jag kommer att bli av med fett och få stramare hud. Känns ju lite som om det behöver till ett mirakel,kanske är det den här behandlingen som kommer att utföra det.

Hur som helst så vet jag att jag inte är ensam om ha löst fluff-fett över mage och höfter. Ni som är i samma situation håll koll på min resa, det här är kanske något för er. Susanna på Hypoxi i Göteborg berättade för mig att celluliterna kan försvinna och man kan få ett rumplyft på köpet, vem vill liksom inte ha det. Det ska bli enormt spännande att se vad den här träningsformen/behandlingen kommer att göra med min kropp. I dagsläget tränar jag styrketräning 4 gånger vecka och intervall 2 gr samt några ca 5 st pulshöjande promenader varje vecka. Det är otroligt spännande måste jag säga.

Här står jag nyfiken och förväntansfull iklädde en dräkt så får mina tankar åt astronaouthållet. Kvalitén är som på en dykardräkt. När dräkten var på fick jag lägga i maskinen som ni ser på bilden överst på sidan. Slangar kopplades från maskinen till dräkten och behandlingen startade.
Här kan ni läsa om behandlingen.

Cellulitreducering och hudåtstramning
HYPOXI Dermology Comfort-maskinen® (HDC) hjälper dig att få en mer elastisk hud och reducera celluliter. Huden är människans största organ som kan utgöra upp till 15 % av kroppsvikten. Huden behöver också träning för att upprätthålla elasticiteten. Huden mister sin spänst med åren och blir speciellt påverkad av viktnedgång samt viktökning och givetvis under en graviditet, HYPOXI HDC-maskinen masserar din hud med hjälp av 400 luftbubblor som riktar varierande tryck till din hud under den 20 minuter långa behandlingen. Din hud tillförs med syre och näringsämnen.
De bästa resultaten får du om du kombinerar denna behandling med någon av fettförbränningsmaskinerna. En kombinationsbehandling av hudåtstramning och fettförbränning ger dig bäst resultat om du vill minska i omfång och få en spänstigare hud eller bli av med celluliter.

Därefter var det dags att cykla liggandes i vakuum maskinen. Innan dess fick jag på mig en  ”balettkjol” i dykardräkttyg. Var ju bara tvungen att fåna mig lite, man är ju inte så snygg här alltså, men det bjuder jag på.

Så här gick behandlingen till:

Fettförbränning på nedre kroppen: lår, stuss
HYPOXI-S120® och HYPOXI-L250® riktar fettreduceringen från midjan och ner samt reducerar celluliter. I maskinerna trampar man i en apparat som liknar en motionscykel. Samtidigt riktas växlande lufttryck till kroppen från midjan och ner.
Fettförbränning på mage, midja
Män och kvinnor med en mer maskulin kroppsform samlar överflödigt fett huvudsakligen kring midjan och på magen. Även de kvinnor som i yngre ålder inte samlat fett kring midjan, tenderar att lagra hormonellt fett kring midjan när de blir äldre.

Behandlingarna kickar även igång lymfsystemet och det kommer jag berätta mer i nästa inlägg i den här serien, för det här kommer att bli en följetong, där ni får följa med på resan.

Vill ni också testa. Susanna på Hypoxi i Göteborg erbjuder dessa priser.

12 gånger hudåtstramande maskin + cykel 640 kr/gång = 7650 kr

12 gånger cykel,460 kr/gång = 5550 kr

Det går fint att dela upp betalningen på två löner , alternativt använda sig av Wasa Kredit el, Fortus Finans med upp till 24 månaders räntefritt.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »