sponsrade inlägg

Ny klänning, nu kan sommaren komma.

Alltså jag längtar så sjukt mycket efter sommar. Provade mitt senast tillskott till garderoben i dag, nu är antalet klänningar fulltaligt igen, har 40 klänningar (för tillfället), hade gett bort två stycken och var nere på 39 stycken, men fyrtio får man nog ha,1 för varje år man är, he he. Fyller ju snart 41 så det innebär att jag kan köpa en till..ler:)

Den här klänningen tänkte jag ha på mig på sommarens middagar som intas i solnedgången. Jag skall åka till Kroatien, Rhodos och Albanien, med start i maj. Jag åker på både jobbresor och privata resor,och tror att detta är en perfekt ”äta middag klänning”

Klänningen kommer i från Bonprix och ni hittar den här 


Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »